Praktijk Acupunctuur

Direct online of bel 06 8576 4208

Acupunctuurpraktijk Wan

Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde

Mijn naam is Zhihong Wan. Ik ben geboren in China. Sinds 2009 woon ik in Nederland en ik heb aan de Hogeschool Rotterdam een hbo-opleiding gevolgd. Door een gelukkig toeval kwam ik in aanraking met acupunctuur. Daarna kwam de traditionele Chinese geneeskunde op mijn pad en werd ik aangetrokken tot de Chinese geneeskunde. 
 

Na vier studiejaren heb ik de opleiding Acupunctuur succesvol afgerond aan de TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde), de Shenzhou Universiteit in Amsterdam. Naast de acupunctuuropleiding heb ik ook de opleiding Medische Basiskennis met succes afgerond.
 

Jaren heb ik bij een grote bekende acupunctuurpraktijk in Den Haag gewerkt. Daar heb ik enorm veel ervaring met TCG-behandelingen opgebouwd. 
 

Omdat ik van nature een doorzetter ben, zal ik altijd op zoek gaan naar de therapie die het best bij u past. Ik stel hoge eisen aan kwaliteit, ben zeer nauwkeurig en volg regelmatig bijscholingscursussen. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het terrein van acupunctuur.
 

Bovendien bezoek ik minimaal één keer per jaar China voor verdere studie om mijn techniek te verbeteren en mijn specialistische kennis van acupunctuur verder uit te breiden. Hierdoor kan ik de patiënten nog effectievere behandelingen bieden.

Een acupunctuurpraktijk bij u in Lisse